Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη, που σήμερα, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος, που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μια νέα πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι, γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε», είχε πει πριν από μερικές μέρες η παρουσιάστρια όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ.

Την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του σταθμού ότι θα παρουσιάζει την εκπομπή μαγειρικής «Κάτι ξαναψήνεται» προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Ευγνώμων που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του @skaitv.gr και που θα τα λέμε καθημερινά στο Κάτι Ξαναψήνεται. It’s a date», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τα δύο πλάνα από την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή.

Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν για το νέο της ξεκίνημα ήταν οι: Αντελίνα Βαρθακούρη, Χαρά Βέρρα και Στέλιος Κουδουνάρης.