Το τηλεοπτικό κοινό τους είχε λατρέψει και είχαν ξεχωρίσει όχι μόνο για τις μαγειρικές τους ικανότητες (από την τηλεόραση κανείς δεν γεύτηκε τα πιάτα του) αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα τους.

Ο λόγος για τη νικήτρια του MasterChef 5 Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Οι δυο τους έγιναν φίλοι μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα η Μαργαρίτα είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι.

Η νεαρή σεφ κράτησε το λόγο της και ο Ιταλός σεφ έσπευσε να ενημερώσει τους followers του στο Instagram για τα νέα δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. Λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα οι δύο σεφ δεν ήθελαν να κάνουν γιορτές, απλώς να μοιραστούν την εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχαν δώσει.

Η ανάρτηση από τη Ρόδο
«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!
Τζιοβάνι-Μαργαρίτα».