Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν μια σειρά, που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αναδεικνύοντας χαρακτήρες, τους οποίους λατρέψαμε.

Ένας από αυτούς ήταν και ο «Μάκης Κοτσάμπασης», με το «γατόπαρδο» να μας έχει κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Πώς είναι σήμερα, όμως, ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος;

Ο ίδιος συνεχίζει να είναι μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, συνεργαζόμενος κυρίως στο θέατρο πια με τον πασίγνωστο συνάδελφό του, ενώ δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να επανέλθει για τη σειρά του Mega, αν γινόταν remake, όπου θα συναντούσε την αγαπημένη του Βίκυ.


Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει στο «TV Εθνος» με αφορμή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, αναφερόμενος στον ρόλο του Μάκη στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;

Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί «Μάκη» και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;

Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι «Φώτη, πιάσε μια μπίρα».

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της.