Η Μαίρη Συνατσάκη δε μασάει τα λόγια της, γεγονός που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επιλέγει να τοποθετηθεί σε θέματα επικαιρότητας που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Τις τελευταίες ημέρες, σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις φωτιές να καίνε δάση, σπίτια, αυτοκίνητα, επιχειρήσεις στο πέρασμά τους. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν συγκεντρωθεί πάρα πολύ είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα αλλά και χρήματα για τους πυρόπληκτους.

Η Μαίρη Συνατσάκη, παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μη κρύβοντας την αγανάκτηση της. Τη στιγμή που σύσσωμη η Ελλάδα βοηθά τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, η ίδια υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα.

“Το συνειδητοποιείτε καθόλου ότι έχουν μαζευτεί τόσα χρήματα, τόσα τρόφιμα,τόση πολλή βοήθεια μόνο από την προσωπική προσφορά του καθένα; Από την αυτοοργάνωση του εθελοντισμού; Από καμία κυβέρνηση και κανέναν επίσημο φορέα. Μπορείτε τουλάχιστον να σβήσετε τις φωτιές;”, ήταν τα λόγια της Μαίρης Συνατσάκη.