Ο Snik ή ο τίγρης γνωστής μάρκας με γαριδάκια;

Η απάντηση μπορεί να σας ξαφνιάσει.

Ο πασίγνωστος τράπερ έκανε ένα ιδιαίτερο κούρεμα, το οποίο συνόδευσε με… λίγο χρώμα.

Συγκεκριμένα, ο Snik έβαψε το μισό του κεφάλι πορτοκαλί φλούο με μαύρες ρίγες και μοιράστηκε το – τουλάχιστον – εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ένα story στο Instagram.

Μάλιστα, σχολίασε στο ένα στιγμιότυπο: “8 lives left (Οκτώ ζωές έμειναν)”.

Δείτε το απίστευτο hairlook:


Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Ενώ κινούνταν με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, στην οδό Μαιάνδρου, για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους φαίνεται πως ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε διαχωριστική νησίδα.

Το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και υπέστη υλικές ζημιές. Ευτυχώς από το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί για να ερευνήσουν το συμβάν.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, οι φήμες οργιάζουν ότι είναι ξανά μαζί με την Ηλιάνα Παπαγωργίου… Και μπορεί ο φακός να μην τους τσάκωσε μαζί, όμως προδόθηκαν οι ίδιοι αφού μία φωτογραφία από ένα δείπνο και ένα δαχτυλίδι που φορούσε η Ηλιάνα, φάνηκε σε ένα instastory του Snik και φυσικά τα στιγμιότυπα δημοσίευσε ο γνωστός λογαριασμός, Soula Glamorous!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv η μυστική συνάντησή τους έγινε στο εστιατόριο του Νασρέτ για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας. Αφού ήπιαν το κοκτέιλ τους επέλεξαν από το μενού την μπριζόλα με φύλλο από χρυσό 24κ με πατάτες, αξίας 1.700 ευρώ… Και φυσικά ένα γλυκό για το τέλος.