Με την νέα του ταινία με τίτλο “Cry Macho”, ο Κλιντ Ίστγουντ κατάφερε να υλοποιήσει ένα project και να αναλάβει έναν ρόλο που πολλοί κορυφαίοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ, όπως ο Μπαρτ Λάνκαστερ, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ακόμα και ο Πιρς Μπρόσναν, δεν μπόρεσαν τελικά να υποδυθούν.

Το νέο δράμα, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max από την Warner Bros στις 17 Σεπτεμβρίου, βασίζεται σε μια νουβέλα του 1975 που γράφτηκε από τον Ν. Ρίτσαρντ Νας. Την διασκευή του σεναρίου ανέλαβε ο ίδιος ο Νας (απεβίωσε το 2000), με συνεισφορές από τον Νικ Σενκ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το σενάριο του “Gran Torino” και του “Mule”.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο 91χρονος Ίστγουντ, υποδύεται έναν θρυλικό σταρ του ροντέο, ο οποίος, γερασμένος πια και αφού έχει χάσει την γυναίκα και το παιδί του, το έχει ρίξει στο αλκοόλ και εκτρέφει άλογα. Είναι τέλη της δεκαετίας του 1970 και αναγκάζεται να κάνει μια τελευταία χάρη στο παλιό του αφεντικό: να διασχίσει τα σύνορα με το Μεξικό και να μεταφέρει παράνομα τον μικρό του γιο στο Τέξας, τον οποίο πρέπει πρώτα να αρπάξει από την αλκοολική μητέρα του.

Aυτή θα είναι η 39 μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, ο οποίος άρχισε να σκηνοθετεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να κερδίσει την αναγνώριση ως σκηνοθέτης.

Στην παραγωγή θα είναι ο Αλ Ρούντι και βέβαια η Malpaso του ίδιου του Ίσγουντ που λειτουργεί υπό την σκέπη της Warner.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:


CRY MACHO – Official Trailer

Πηγή: perpetual.gr