Ο Ησαΐας Ματιάμπα μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ξεσπά με αφορμή τις πυρκαγιές που μαίνονται σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η Ελλάδα βιώνει δύσκολες στιγμές με την πύρινη λαίλαπα που έχει ξεσπάσει και πολλοί celebirities σχολιάζουν τα όσα βιώνουμε, ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα είχε ένα live, αλλά η κατάσταση που βιώνουμε δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ανεπηρέαστο.

Η κακή ψυχολογία του όμως δεν θα μπορούσε να μην φανεί τόσο στο live όσο και στα social media του μοιράστηκε τις σκέψεις του.

O τραγουδιστής ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως ήμουν και είμαι αρκετά επηρεασμένος απ’ τα γεγονότα που διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα αυτή την περίοδο! Και ποιος δεν είναι θα μου πείτε..

Θέλω να ξεσπάσω, θέλω να ουρλιάξω, θέλω να βρω τρόπους για να «ξεφεύγω» απ’ τις ατελείωτες σκέψεις και να βρω μια ισορροπία σε όλο αυτό!

Τουλάχιστον μπορούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε ο καθένας γιατί η βοήθεια είτε μικρή είτε μεγάλη (δεν έχει σημασία) είναι σημαντική!

Όσο για τους εγκληματίες που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας όποτε θέλουν, να ξέρετε ότι με κάποιο τρόπο θα την πληρώσουν και δε θα γλυτώσουν απ’ όλο αυτό το κακό. Ίσως όχι με τον τρόπο που επιθυμούμε αλλά..

Να προσέχετε του εαυτούς, τις οικογένειές σας και τους συνανθρώπους σας!!

Ας δείξουμε πόσο δυνατοί και πόσο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε για όλους..

Πάνω απ’ όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και η ανθρωπιά που έχουμε μας κάνει διαφορετικούς απ’ τα λαμόγια αυτής της κοινωνίας..

Η αγάπη είναι ο δρόμος..

Αγαπάτε αλλήλους..»