Στοπ στη μεταγραφολογία με τον Λιονέλ Μέσι όσον αφορά στη Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 50χρονος Καταλανός προπονητής διέψευσε κατηγορηματικά ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα κινηθεί για τον 34χρονο Αργεντινό.

«Ο Μέσι δεν είναι στα πλάνα μας. Ξεκάθαρα όχι. Ήταν έκπληξη και ο Λαπόρτα εξήγησε τους λόγους στη συνέντευξη Τύπου. Ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, θα ήθελα να είχε τελειώσει την καριέρα του εκεί. Είμαι ευγνώμων για τον πιο απίθανο παίκτη που έχω δει στη ζωή μου», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε.

Για τον Χάρι Κέιν: «Ο Χάρι Κέιν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και ενδιαφερόμαστε πολύ, αλλά αν η Τότεναμ δεν θέλει να τον πουλήσει. Θα προσπαθήσουμε ασφαλώς. Αν η Τότεναμ δεν θέλει να διαπραγματευτεί, τότε το θέμα είναι τελειωμένο. Αν θέλει, πολλές ομάδες ενδιαφέρονται και εμείς δεν είμαστε η εξαίρεση. Θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε».

Για τον Μπερνάρντο Σίλβα: «Δεν είναι μόνον ο Μπερνάρντο, είναι δύο ή τρεις παίκτες που θέλουν να φύγουν. Όταν φέρουν πρόταση, είμαστε εδώ να την συζητήσουμε».

Για τον Τζακ Γκρίλις και τα 120 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν (πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας): «Ουσιαστικά πληρώσαμε 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκρίλις. Τα 70 τα είχαμε από πωλήσεις».

Πηγή:www.gazzetta.gr