Μια νότα χαρά επιτέλους μέσα σε όλες αυτές τους τόνους από τις στάχτες που έχει φέρει η καταστροφή των πυρκαγιών.

Η Εθνική Ελλάδος του Πόλο μας έκανε περήφανους και πέρασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Η χαρά για όλους τους Έλληνες σε μία χώρα που δοκιμάζεται από τις φωτιές είναι μεγάλη.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι για την Πάτρα που έχει τη δική της παράδοση και ιστορία στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, μέσα από την παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και της Ναυτικής Ένωσης Πατρών στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομής, βγάζοντας από εκεί τόσους και τόσους παίκτες.

Στην Εθνική Ελλάδος παίζει άλλωστε και ένα δικό μας παιδί ο Χριστόδουλος Κολόμβος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΟΠ και έφτασε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και από εκεί στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση της Ναυτικής Ένωσης Πατρών στην σελίδα της μετά από την επιτυχία της Εθνικής ομάδας είναι χαρακτηριστική άλλωστε: «Ναι ρε Ελλαδάρα!!! Είμαστε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων!!! Η χαρά είναι απίστευτη!!!

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, μας γέμισε όλους με απίστευτη εθνική υπερηφάνεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε με τις πυρκαγιές στην χώρα μας.

Πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και Ομοσπονδία γι΄ αυτήν την ιστορική επιτυχία!!! Θα είμαστε δίπλα σας και στον τελικό!!! Πάμε για το χρυσό!!!».