Το RADICAL FESTIVAL είναι γεγονός.

Στα ΚΤΙΡΙΑ στο ΕΥΠΑΛΙΟ στις 11 Αυγούστου υποδεχόμαστε τον Μίλτο Πασχαλίδη έναν χαρισματικό τραγουδοποιό με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια.

Στις 12 Αυγούστου στην σκηνή η Γλυκερία η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της που έχει κερδίσει επάξια, εντός και εκτός συνόρων, τον χαρακτηρισμό «η φωνή της Ελλάδας».

Σας περιμένουμε για δυο αξέχαστες βραδιές γεμάτες μελωδίες.

Καλή Αντάμωση

Ώρα Έναρξης : 22:00

Ώρα Προσέλευσης : 20:00

Τιμή Εισιτηρίου : 12 ευρώ

Γενικές Πληροφορίες Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι αποστάσεις για μια ασφαλή βραδιά.


Η ανακοίνωση της διοργάνωσης

Οι μέρες είναι δύσκολες για όλους,ειδικά για τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τις φλόγες.Σκεφτήκαμε σοβαρα να ακυρώσουμε το φεστιβάλ λόγω της ειδικής και γενικής κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή μας και σε όλη την Ελλάδα.Μετά όμως από πολύ συζήτηση και με μεγάλο σεβασμό πρός τους ανθρώπους που πλήττονται αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πραγματοποιήση του.Για δυο βασικούς λόγους:
Πρώτον γιατί πιστεύουμε ότι η συνεύρεση των ανθρώπων μέσω της Τέχνης και του Πολιτισμού γενικότερα είναι θεραπευτική για την κοινωνία,σε αντίθεση με το είναι ο καθένας μόνος του μπροστά σε μια γκρίζα οθόνη τηλεόρασης.
Δεύτερον γιατί θέλουμε ως φεστιβάλ που σέβεται την ύπαρξη του να βοηθήσουμε και με αυτό τον τρόπο μαζεύοντας οικονομική και άμεση βοήθεια για τις πυρόπληκτες κοινότητες της περιοχής μας.
Έτσι με την αμέριστη βοήθεια και κατανόηση των καλλιτεχνών του Μίλτου Πασχαλίδη και της Γλυκερίας καθώς και όλων των συντελεστών του φεστιβάλ και της εταιρείας παραγωγής να διαθέσουμε από το κόστος του κάθε εισιτηρίου αξίας 12 euro τα 2 euro πρός αυτό το σκοπό.Επιπλέον στο χώρο του φεστιβάλ να υπάρχει σημείο όπου θα μπορεί όποιος επιθυμεί να συμβάλει ακόμα περισσότερο.
Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε ένα φεστιβάλ που ανασαίνει και ταυτόχρονα να δίνει και ανάσες ζωής μέσα στην πραγματικότητα της περιοχής μας και των ανθρώπων της.Ελάτε να βρεθούμε με όλα τα μέτρα ασφαλείας,να συνομιλήσουμε ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!