Επί μια ολόκληρη τετραετία ζούσε πλουσιοπάροχα με τα χρήματα που αποσπούσε από τα ανυποψίαστα θύματά της μια απατεώνισσα η οποία δρούσε ανενόχλητη στις Σέρρες, παριστάνοντας πότε την δικηγόρο και πότε την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Η δαιμόνια γυναίκα μαζί με έναν ακόμη συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, αποκτούσαν την εμπιστοσύνη πολιτών και αναλάμβαναν να διεκπεραιώσουν διάφορες υποθέσεις τους, χωρίς φυσικά να το κάνουν! Στο διάστημα τεσσάρων ετών, διέπραξαν συνολικά 56 απάτες και μια απόπειρα που τους απέφεραν ποσά ύψους 127.167 ευρώ, ενώ προσπάθησαν να αποσπάσουν ακόμη 3.500 ευρώ, όπως; αναφέρει το protothema.

Η δράση τους πήρε τέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η επιτήδεια απέσπασε 1.000 ευρώ από μία γυναίκα στην πόλη των Σερρών, δήθεν για να της εκδώσει ένα πιστοποιητικό. Ωστόσο, το θύμα είχε υποψιαστεί πως είχε να κάνει με απατεώνισσα και είχε ενημερώσει αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην δράστιδα μόλις παρέλαβε τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτες κατά συρροή, στην οποία περιλαμβάνεται και ο άνδρας συνεργός της. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν τυχόν έχουν εξαπατήσει και άλλα θύματα, ίσως και εκτός Σερρών.