Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα.

Η γνωστή ηθοποιός μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, ετοίμασε βαλίτσες και αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Αθηνά Οικονομάκου το περνάει μαζί και με τα δύο παιδιά της και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Μετά από μισό καλοκαίρι στην πρωτεύουσα, η γνωστή ηθοποιός χαίρεται τις ομορφιές της Μυκόνου και απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή με τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δικαίως διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram, μιας και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός φωτογράφισε τη δύο μηνών κορούλα της στο καρότσι της, έχοντας φόντο την πισίνα του δωματίου της. Η γλυκιά μανούλα έχει ξετρελαθεί με το κοριτσάκι της!