Σε καλή κατάσταση παραμένει ο Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ο Μητροπολίτης Πατρών, ως γνωστόν, εμφάνισε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι αν και έχει κάνει και τα δύο εμβόλια κατά του κορωνοϊού, έχει μολυνθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του το γεγονός ότι ο Σεβασμιότατος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είναι αυτό που έχει βοηθήσει τον οργανισμό του να ανταπεξέλθει και να μην κινδυνέψει η ζωή του από χειρότερες επιπτώσεις της ασθένειας.

Με λίγα λόγια το εμβόλιο είναι αυτό που όπως φαίνεται θα κρατήσει τον Μητροπολίτη στη ζωή και θα τον βοηθήσει να επανέλθει σύντομα στα καθήκοντα του, παίρνοντας τις επόμενες ημέρες εξιτήριο.

Ο ίδιος είναι σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση, αλλά και σωματική, ενώ ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές των γιατρών του. Θυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Πατρών ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και από αυτή τη στιγμή ανέβασε πυρετό.

Η είδηση ανησύχησε αρκετά την τοπική κοινωνία, όλοι έσπευσαν να μάθουν για την υγεία του ιεράρχη, ενώ για ορισμένους σκληροπυρηνικούς της τοπικής εκκλησίας, δόθηκε η αφορμή για να σταθούν για ακόμα μία φορά κατά του εμβολίου. Όμως η ουσία είναι αυτή: Το εμβόλιο γλίτωσε από τα χειρότερα τον Μητροπολίτη.