Μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα στο Ολυμπιακό Χωριό με την θριαμβευτική υποδοχή των δύο Ολυμπιονικών Μίλτου Τεντόγλου και Λευτέρη Πετρούνια.

Ολοι οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες που έχουν μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό τους περίμεναν και με χειροκροτήματα και συνθήματα, τους αποθέωσαν για τα μετάλλια, σε μία μοναδική μέρα για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκ μέρους και των δύο μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας που είπε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ελληνική αποστολή, στον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, τον Αρχηγό, τον προπονητή μου για αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο, να πάω να το πάρω στο Παρίσι.»

Επίσης, η ελληνική ομάδα έκανε έκπληξη στον πολίστα Στέλιο Αργυρόπουλο που είχε γενέθλια κλείνοντας τα 25.

Στην υποδοχή παρέστη ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης, σύσσωμη η ομάδα πόλο με τον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και τον βοηθό του Δημήτρη Κραβαρίτη, οι προπονητές των δύο Ολυμπιονικών Γιώργος Πομάσκι και Δημήτρης Ράφτης, πολλοί αθλητές του στίβου όπως ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Σταματία Σκαρβέλη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και τα άλλα μέλη της Team Hellas.


Απόθεωση και για τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια από την #TeamHellas


Η υποδοχή στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό από όλη την ελληνική ομάδα