Οι ταινίες από 05/08/2021 έως 11/08/2021 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Croods 2 / Οι Κρουντς 2 Νέα Εποχή (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι. 

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

Ακούγονται οι: Κωστας Κοκλας, Νικος Κουρης

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια 

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 1.35’

Fast & Furious 9 / Fast & Furious Μαχητές των Δρόμων 9

Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να προσπεράσεις το παρελθόν σου. 

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ. 

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Πρωταγωνιστές: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν

Κατηγορία: περιπέτεια δράσης

Brothers in Law

Περίληψη

Ο Εδουάρδο και ο κουνιάδος του χρειάζονται επειγόντως χρήματα, μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική συμφωνία και απαγάγουν τον Μοδέστο, κουνιάδο της Αλίσια, της επιχειρηματία που τους προκάλεσε όλα τους τα προβλήματα. Το σημαντικότερο πρόβλημα; Η Αλίσια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει.

Σκηνοθεσία: Τόνιο Λόπεθ
Ηθοποιοί: Σοσέ Α. Τουρινιάν, Μιγκέλ Ντε Λίρα, Φεντερίκο Πέρες Ρέι
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: