Στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν η Παναχαϊκή, για 3η φορά στην ιστορία της.

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στους Αχαιούς και αυτόματα δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν την επόμενη σεζόν στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2 και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2.

Την είδηση επιβεβαιώνει πλέον και η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή που θα είναι αυτή που θα κληθεί πλέον για να τρέξει τις υποχρεώσεις εκείνες για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα

Η ανακοίνωσή έχει ως εξής: «Η ΕΕΑ για μία ακόμη φορά καταδίκασε την ομάδα μας και υποβιβασθήκαμε. Ο υποβιβασμός αυτός ας μάς κάνει όλους να βρούμε τρόπους να αναγεννήσουμε την Παναχαϊκή από την τέφρα της.

Η ΠΓΕ με τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτει ρίχνεται πρώτη στην μάχη της παλινόρθωσης της ομάδος ποδοσφαίρου. Μόνη της η ΠΓΕ όμως δεν μπορεί να στηρίξει μια παρουσία της ομάδος στα Εθνικά πρωταθλήματα αντάξια της ιστορίας της.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.  Καλούμε λοιπόν κάθε φίλαθλο, κάθε πολίτη, κάθε επαγγελματία, κάθε επιστήμονα, κάθε φορέα της πόλης, να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε με μεθοδικά και σοβαρά βήματα να φθάσουμε πάλι στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«για να τ 'ακούσουν εκεί ψηλά αυτοί που παίξαν στην Αγυιά και μας αφήσανε βαριά κληρονομιά »…