Ένας ξεχωριστός ποδηλατικός “αγώνας” θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο Μπλε”, στις 07 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη παραλία Ψανή, στη πόλη της Ναυπάκτου.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό ποδηλατικό “αγώνα” με ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πετάλι, που μαθαίνει αγόρια και κορίτσια 3 έως 5 ετών να αγαπούν το ποδήλατο, ενώ παράλληλα ενθουσιάζει τους γονείς!

Ποδήλατα ισορροπίας, κράνη και προστατευτικά αγκώνων, παρέχονται από τη διοργάνωση ενώ όλα τα παιδιά βραβεύονται με μετάλλια και παίρνουν δωράκια και αναμνηστικό t shirt.

Το νερό ΖΑΓΟΡΑΚΙ διαθέτει δωρεάν τα νερά φροντίζοντας την ενυδάτωση των μικρών “αθλητών”, ενώ οι μπανάνες Dole διανέμονται δωρεάν δίνοντας ενέργεια στα παιδιά για τον “αγώνα”. Ο Παιδότοπος - Λουνα Παρκ PLAYLAND στη παραλία Ψανή στη Ναύπακτο, προσφέρει δωρεάν σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν, μια βόλτα στο Καρουσέλ ή στο τραινάκι, ενώ το κατάστημα Παπαδόπουλος Bikes Ναυπάκτου, θα κληρώσει ένα παιδικό ποδήλατο fast junior 18” μαζί με ένα παιδικό κράνος.

Οι “αγώνες” διεξάγονται ανά μια ώρα χρόνου εκκίνησης με περιορισμένο αριθμό παιδιών, ξεκινώντας από τις 09.00 το πρωί, για λόγους ασφαλείας λόγω covid, καθώς και για να αποφεύγεται η πολύωρη αναμονή και η κούραση των παιδιών.
Τηρώντας πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω πανδημίας, για την είσοδο στο χώρο απαιτείται από τους συνοδούς κηδεμόνες των παιδιών και τους θεατές, αποδεικτικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test για covid 48 ωρών, ή αποδεικτικό νόσησης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.prasinomple.gr διαβάζοντας αναλυτικά και συμφωνώντας με τη προκήρυξη αγώνα

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ! και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη ώρα προσέλευσης των παιδιών τους, στους “αγώνες”.