Για τα επαγγελματικά του σχέδια, τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στο περιοδικό Χάι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του και σε κάποια τηλεοπτική σειρά όπως οι «Άγριες Μέλισσες».

Ποια είναι τα σχέδια σου μετά τον κοροναϊό; Πώς βίωσες την περίοδο της πανδημίας;
«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, όπως και για πολλούς άλλους Έλληνες. Κουράστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είμαι ένας άνθρωπος δραστήριος, που ασχολείται με πολλά πράγματα και μου στοίχισε όλη αυτή η απραξία».

Τι σου έλειψε περισσότερο;
«Η επικοινωνία με τον κόσμο και το να βγω να φάω σε ένα ωραίο εστιατόριο. Η έξοδός μου ήταν η γυμναστική στην παραλία, περνούσα πολλές ώρες εκεί.

Υπήρχαν φορές που έκανα και δύο προπονήσεις την ημέρα. Η αγορά άνοιξε. Κινούνται τα πράγματα και έχει αρχίσει να χτυπάει έντονα το τηλέφωνό μου για δουλειές.»

Πέρυσι συμμετείχες στις «8 Λέξεις». Θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου;
«Έχω συνεργαστεί ήδη δυο φορές μαζί του και με τη σεναριογράφο, Βάνα Δημητρίου, τρεις. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στον «Έρωτα», οπότε είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον πάλι κάτι θα προκύψει».

Θα ήθελες να πάρεις μέρος στις «Άγριες Μέλισσες»;
«Είναι ένα καλογυρισμένο και επιτυχημένο σίριαλ και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο».

Παρακολούθησες το φετινό «Survivor», μίας και συμμετείχε ο ανιψιός σου, Παύλος Γαλακτερός;
«Ναι. Νομίζω είχε μια πολύ καλή παρουσία, αξιοπρεπέστατη. Δεν ξέρω αν αδικήθηκε, αλλά αισθάνομαι ότι είχε και άλλα να δώσει».

Θα έπαιρνες μέρος ξανά σε ένα «Survivor All Star»;
«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Αν έρθει η πρόταση και ανάλογα τι συμβαίνει τότε στη ζωή μου, θα κρίνω».

Πώς κρίνεις τις υψηλές αμοιβές που ακούστηκαν πως πήραν κάποιοι παίκτες στο φετινό Survivor;
«Δεν είναι ωραίο να συζητάμε δημόσια τα λεφτά των παικτών και μάλιστα σε μια κρίσιμη εποχή. Μου κάνει εντύπωση πώς βγήκε όλο αυτό στις εκπομπές.

Είναι πολύ προκλητικό σε μια εποχή της καραντίνας, όταν όλοι οι Έλληνες δυσκολεύονται να προσφέρουν τα βασικά στην οικογένεια τους», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Χάι.