Μας έρχεται από την Εύβοια στην Πάτρα αυτό που την έφερε εδώ δεν είναι το τραγούδι, αλλά οι σπουδές της στη νοσηλευτική.

Όμως την αγάπη της για το τραγούδι η 20χρονη Εύη Κουλκουβίνη την έχει πάντα μέσα της όπου και αν πηγαίνει, έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική στην ιδιαίτερη της πατρίδα, στην Αμάρυνθο.

Και να που φέτος την βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή ενός εκ πιο ιστορικών και αγαπημένων μαγαζιών της Πάτρας, στο «Χάραμα» και να είναι το νεότερο μέρος ενός ξεχωριστού καλλιτεχνικού σχήματος.

«Το τραγούδι για μένα είναι εκτόνωση, το συναίσθημα που νιώθω όταν τραγουδάω πάνω στη σκηνή είναι εκπληκτικό και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια» τονίζει. Η μουσική για την νεαρή τραγουδίστρια ήταν πάντα μέσα στη ζωή της.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω, ήξερα από μικρή ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι.  Μικρή αυτό που μου έχει μείνει από τα παιδικά μου χρόνια είναι ότι φορούσα τα ακουστικά  και τραγουδούσα, κάνοντας τις δικές μου συναυλίες».

Επαγγελματική η αρχή έγινε όταν ένας φίλος του πατέρα της που διατηρεί μαγαζί στην Αμάρυνθο της έκανε την πρόταση για να τραγουδήσει στο κατάστημα του. Δέχτηκε και από τότε δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει.


Η συμμετοχή της βέβαια φέτος στο «Χάραμα» είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για αυτή. «Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ ξανά σε τέτοια μαγαζί. Νιώθω εξαιρετικά τυχερή και ευγνώμων για την εμπειρία αυτή. Είναι κάτι μοναδικό για μένα, ενώ το κλίμα είναι πολύ καλό».

Η ίδια ακόμα δεν έχει κατασταλάξει ποιο θα είναι το είδος που θα ακολουθήσει, ενώ μέσα στους στόχους της είναι να της δοθούν κομμάτια για δημιουργήσει το δικό της ρεπερτόριο. Δεν βιάζεται όμως. Πάνω από όλα απολαμβάνει το ταξίδι στην πορεία που έχει ξεκινήσει στη μουσική και στο τραγούδι.

«Είμαι αποφασισμένη να πετύχω σε αυτό που κάνω γιατί είμαι σίγουρη ότι το τραγούδι είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω στη ζωή μου. Είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και θα το κυνηγώ με όλη τη δύναμη.

Το ξέρω θα είναι δύσκολο, όμως το έχω αποδεχθεί αυτό. Και έτσι δεν θα αφήσω τίποτα να εμποδίσει τον δρόμο μου προς την επιτυχία».