Οι φλόγες τύλιξαν τα πρώτα σπίτια, με τις πληροφορίες να λένε ότι τα σπίτια αυτά βρίσκονται προς τις Καμάρες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κινδυνεύει και το Λαμπίρι αφού η κατεύθυνση της φωτιάς έχει πάρει πορεία προς την Πάτρα. Πάντως στην παλαιά εθνική οδό επικρατεί πανικός με τις αρχές να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν τους λουόμενους από τα beach bars της περιοχής που λόγω του Σαββάτου και του καύσωνα είχαν αρκετό κόσμο.

Πανικός επικρατεί και στην παλαιά εθνική οδό, αλλά και στην Ολυμπία οδό με τον κόσμο που ήταν στις παραλίες να θέλει να φύγει προς το Αίγιο. Νωρίτερα οι πυροσβέστες και οι αρχές πρόλαβαν και εκκένωσαν τη κατασκήνωση της χριστιανικής εστίας που υπάρχει στην Παναγοπούλα.

Πάντως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει αυτή τη στιγμή κόσμος αφού έχει γίνει εκκένωση από τα χωριά της  Ζήριας, των Καμαρών και  του Λαμπυρίου, ενώ σε ασφάλεια είναι και οι λουόμενοι που ήταν στα παραλιακά μαγαζιά της περιοχής. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ρίψεις από πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Από την Τροχαία έγινε γνωστό ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών από Δρέπανο έως Λόγγο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών- Κορίνθου από το Δρέπανο έως τα Σελιανίτικα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επίσης.