Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση της ισορροπίας των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και στόχο! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, λόγω δικής σου απροσεξίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής! Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες! Ασχολήσου με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και την ανταπόκριση του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως μάλιστα παράνομη! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα, γι’αυτό μην ξεχνάς να την συμβουλεύεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, γι’αυτό φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος! Οικονομικά, τα νέα είναι καλά, ιδίως αν περιμένεις κάποια απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες! Συγκεκριμένα, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που θες! Πες ναι στην συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, μέσα από τις συμβουλές τους ή ακόμα και μέσα από τις πράξεις τους! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, έρχεται επίσης από έναν πολύ καλό σου φίλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις να αποδίδεις και να παράγεις σπουδαίο έργο μέσα από συνεργασίες και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει ξαφνική εύνοια και απρόσμενες ευκαιρίες για βελτίωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Αξιοποίησε λοιπόν, τις πολλές ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες κοινωνικά και να βελτιώσεις την υπόσταση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως ο σύντροφος δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά σε σένα, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει, παρόλο που θα δείξει την αγάπη του με πράξεις και αφοσίωση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει από την δουλειά! Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η έντονη ανάγκη σου να πετύχεις επαγγελματικά, όπως και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση, σε κάνουν τον απόλυτο νικητή στα επαγγελματικά! Οικονομικά θα υπάρξει αρκετή εύνοια και κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης χρημάτων!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους, αλλά αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπερβολική αισιοδοξία, που μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην φοβηθείς ούτε στιγμή, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά ή κατά την διάρκεια μίας συνάντησης! Αν πάλι θες κάτι τελείως νέο στην ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις με ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα σήμερα, αρκεί να μην φερθείς ανώριμα και με υπερβολική ανεμελιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς ανθρώπους έχεις δίπλα σου! Εμπιστέψου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του συντρόφου σου και επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σπουδαίες και αρκετές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως λόγω της βοήθειας τρίτων!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, σου εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματα του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βελτιώνεις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Οικονομικά, καλύτερα να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις σήμερα και να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται! Εκμεταλλεύσου, αυτήν την ευκαιρία, με διακριτικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θες! Το άγχος τελειώνει εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Ιδανική ημέρα λοιπόν, για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις! Προσοχή όμως! Πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, για να μην προκαλέσεις αρνητικές εντυπώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή φιλοφρονήσεις από τον σύντροφο! Μπορείς εύκολα να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και πολλά κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στα ανούσια έξοδα, γιατί ίσως αύριο το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετά σπουδαία πράγματα στην καριέρα και ξεχωρίζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρων σου! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων έως τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου και ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός και ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σήμερα, σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες την επανένωση σας και την μόνιμη επανασύνδεση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επίσης, τα αδέρφια κι κάποιοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα! Η παροντική ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις με τον σύντροφο σου, για την σχέση σας! Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο, θα βρείτε σίγουρα λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις! Αλλά και οικονομικά, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι αρκετές και ενδεχομένως να έλθουν μέσα από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και τώρα θα κάνει κίνηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ικανοποίηση και ασφάλεια θα νιώσεις σήμερα μέσα στον χώρο της δουλειάς, λόγω κάποιων συγκυριών! Η οικονομική σου βελτίωση, είναι σίγουρη σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr