Μην πεις πως δεν σε προειδοποιήσαμε για αυτά τα τρία ζώδια…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μέγα δράμα! Έφταιγες, δεν έφταιγες, για τον Καρκίνο εσύ φταις! Έλα όμως που σε αγαπάει και δεν μπορεί χωρίς εσένα! Κι ας τον μαχαίρωσες πισώπλατα κι ας τον πλήγωσες τόσο. Κι εσύ βέβαια αναρωτιέσαι πόσο τέρας είσαι που έκανες τόσο κακό σε έναν άνθρωπο που σε λάτρευε. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι έχεις από δω και στο εξής να τραβήξεις τόση γκρίνια και κρεβατομουρμούρα, που θα εύχεσαι να είχες πάει σε άλλη γη σε άλλα μέρη.

Συμπέρασμα: Θα ξαναγίνεις τέρας και θα θυμηθείς όλες τις αιτίες που σας χώρισαν προσθέτοντας και δύο ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να πας εσύ να τον βρεις, να τον παρακαλέσεις στα γόνατα να σε συγχωρέσει και να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία είναι πιο πιθανό από το αντίθετο. Αν τύχει όμως και έρθει πίσω και τον δεχτείς για καλό δε θα είναι. Θα το μετανιώσεις πολύ σύντομα και θα ευχόσουν να ήσουν παράλυτη, παρά να υπήρχε στη ζωή σου εκείνη η αποφράδα μέρα που του είπες το «ναι». Γνώμη μας: κλείσε πόρτες, παράθυρα, τηλέφωνα, ταμπουρώσου μέσα στο σπίτι ή μετακόμισε και μην το λες σε κανέναν πού θα πας γιατί μάλλον θα γυρίσει για να πάρει εκδίκηση.

Συμπέρασμα: Εδώ κάνεις την προσευχή σου να σε έχει ξεχάσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Δάκρυ, πόνο, καημό, παράπονο, όλα θα τα έχει αυτή η επανασύνδεση, αν γίνει. Και «έφταιγα εγώ» κι «όχι, εγώ ευθύνομαι για ό,τι έγινε» και θα πέσει και κάνα ψέμα να γίνει πιο μελό τύπου πέρασε κατάθλιψη, είπε να κλειστεί σε μοναστήρι, δεν ήθελε τη ζωή του, το ‘ριξε στο ποτό, τα χάπια, κοκ. Δε θα σε κατηγορήσει για τίποτα, αλλά θα σε κάνει χώμα από τις τύψεις και τις ενοχές που για να εξιλεωθείς, να συγχωρεθείς και να σωθείς από την κόλαση που θα πας με αυτά που του έκανες δεν σου φτάνει ούτε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, οπότε τι είναι ένα «ναι» στην πρόταση επανασύνδεσης;

Συμπέρασμα: Μόνο αν αναλάβεις επισήμως το ρόλο του θύτη θα τα ξαναβρείτε.