Μπορεί να είχε μόλις 10 με 15 άτομα, όμως η συγκέντρωση στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πάτρα έγινε, το απόγευμα της Τετάρτης.

Για την ακρίβεια δεν έγινε μπροστά από το Επισκοπείο, αφού εκεί υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά δίπλα από τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, εντός του προαυλίου του.  

Τα άτομα που βρέθηκαν εκεί, φανατικοί πιστοί και οπαδοί του αντιεμβολιαστικού κινήματος αφού έπλεξαν το εγκώμιο του Μητροπολίτη Κυθήρων (είναι γνωστό με ποιους εκκλησιαστικούς κύκλους της Πάτρας σχετίζεται) για την στάση του κατά του εμβολίου, αλλά και γενικότερα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, φωνάζοντας «Άξιος», στη συνέχεια έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο.

Τον έψαλαν και έφυγαν από το σημείο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δρόμοι προς το Επισκοπείο όπου ζει και κατοικεί ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ήταν από νωρίς κλεισμένοι από την αστυνομία.

Πάντως, τελικά δεν υπήρξε η κινητοποίηση που είχε φημολογηθεί για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση. Φαίνεται ότι η πλειοψηφία του κλήρου και των πιστών είναι με τον Μητροπολίτη Πατρών, ενώ λειτούργησαν και τα τηλεφωνήματα που λέγεται ότι πήραν στα στελέχη της Μητρόπολης, τα οποία εμπεριείχαν αυστηρές συστάσεις.