Η Μπίλι Άιλις κατάφερε να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ στη νεαρή ηλικία των 19 ετών.

Η τραγουδίστρια, που έχει χαρακτηριστεί ως «το φαινόμενο» της μουσικής σκηνής πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Happier Than Ever» την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Πριν καν κυκλοφορήσει όμως, το άλμπουμ σημείωσε τα περισσότερα pre-adds στα χρονικά του Apple Music, αφήνοντας πίσω το «After Hours» του ράπερ The Weeknd, που κατείχε το ρεκόρ το 2020. Συγκεκριμένα, το άλμπουμ της 19χρονης σημείωσε 1.028.000 pre-adds.

Η Μπίλι Άιλις μίλησε στον Ζέιν Λόου, υπεύθυνο τύπου της Apple Music για το επίτευγμά της: «Αυτό είναι τρελό. Πραγματικά, είναι τρελό. Ελπίζω το άλμπουμ να μην απογοητεύσει».

Επίσης, ανέφερε πως δεν βλέπει την ώρα να αρχίσει ξανά τις συναυλίες, καθώς θεωρεί πως η απουσία της από την σκηνή, μπορεί να έχει δημιουργήσει στους θαυμαστές της την εντύπωση πως έχει απομακρυνθεί από αυτούς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νομίζω ότι το δύσκολο είναι ότι δεν έχουμε κάνει συναυλίες. Δεν είχα τρόπο να αποδείξω στο κοινό ότι "είμαι ακόμα δική τους". Και νομίζω ότι είναι δύσκολο όλο αυτό, τους έκανε να τρελαθούν. Κι εμένα το ίδιο».

Το άλμπουμ της «Happier Than Ever» θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου και είναι μία συνεργασία των Darkroom, Interscope Records και Universal Music.