Πέρα από τη συγκέντρωση που ετοιμάζουν οι φανατικοί πιστοί κατά του εμβολίου, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης, οι «γνήσιοι» αντιεμβολιαστές θα κάνουν τη δική τους συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Γεωργίου.

Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης, θα γίνει στις 8.

Θυμίζουμε ότι στη προηγούμενη συγκέντρωση οι διαδηλωτές είχαν φροντίσει να ζητήσουν συγνώμη στις ομιλίες που έγιναν στον Μητροπολίτη Πατρών για τα παραλίγο επεισόδια μπροστά από το Επισκοπείο.

Όμως είναι άγνωστο αν οι δύο συγκεντρώσεις που είναι να γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης ενωθούν στην πορεία η μία θα είναι ανεξάρτητη από την άλλη, με τους αντιμεμβολιαστές να κρατούν τις αποστάσεις τους από τους φανατικούς πιστούς της εκκλησίας που αντιμάχονται το εμβόλιο κυρίως για θρησκευτικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία θα είναι σε επιφυλακή, ενώ το βλέμμα τους στην κινητοποίηση θα έχουν και άλλες αρμόδιες αρχές. Θυμίζουμε μόνο τα λόγια της κ. Θεοδωρίδου και του κ. Θεμιστοκλέους όταν ρωτήθηκαν για το θέμα και αναφέρθηκαν στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών και στα όσα ακούγονται εκεί από οριμένους γιατρούς και επιστήμονες που είναι κατά του εμβολίου.  

Πάντως, και αυτή τη φορά η κινητοποίηση των αντιεμβολιαστών αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, ενώ είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί με πορεία στο κέντρο της πόλης και με όλο το γνωστό "τελετουργικό". Την Υπερμάχω Στρατηγώ, τα συνθήματα κατά του εμβολίου και φυσικά με τον Εθνικό Ύμνο...