Οι επιγραφές μπήκαν στο ακίνητο της Αγίου Νικολάου, δίπλα από τον Ζάρα και ένα ακόμα κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ρούχων πρόκειται να λειτουργήσει στο γνωστό πεζόδρομο της Πάτρας.

Ο λόγος για την εταιρεία Mango, ένα από τα μεγαλύτερα brand στον χώρο της γυναικείας ένδυσης η οποία βρίσκεται σε μία συνεχόμενη ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια αγορά, έχοντας αναπτύξει δραστηριότητα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου με αυτή την προσθήκη έχει μετατραπεί πλέον σε πεζόδρομο πολυεθνικών αλυσίδων, καθώς ήδη λειτουργούν σε αυτόν αλυσίδες πολυκαταστημάτων Zara, ZaraHome, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Marks & Spencer, Bershka, English Home, Oysho, H&M Kids, Tiger, Hunkemoller, Pandora, αλλά και τα αθλητικά Cosmos Sports και Adidas.

Μάλιστα σύντομα αναμένεται να ζωντανέψει άλλη μια γωνία του πεζοδρόμου, αυτής  διασταύρωσης της Αγίου Νικολάου με τη Ρήγα Φεραίου, όπου αναμένεται να στεγαστεί η πασίγνωστη μάρκα Kiko με τα καλλυντικά. Όσο για το κατάστημα της Μango οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να έχε ξεκινήσει την λειτουργία του.