Η Νατάσσα Μποφίλιου, μέσα και από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, επιστρέφει στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουλίου στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, στον υπαίθριο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» τα καινούργια της τραγούδια και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που την καθιέρωσαν.

Μαζί της, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Και οι τρείς θα μας ταξιδέψουν στην «Εποχή του Θερισμού». Μία νέα παράσταση προϊόν συνεργασίας μιας από τις ποιο καταξιωμένες δημιουργικές ομάδες της ελληνικής μουσικής.

Η παράσταση είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, μετά από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Τα καινούργια τραγούδια τους, ήρθαν για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους, αλλά ταυτόχρονα το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους, εν μέσω μιας παράξενης και σκοτεινής εποχής.
Στη συναυλία συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Πολιτιστικού Οργανισμού «Θανάσης Τσιπινάκης», η οποία θα παίξει μουσικά κομμάτια της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η προμήθεια των εισιτηρίων για την συναυλία γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά – πλην Κυριακής - από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και το βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Οι τιμές των εισιτηρίων για την συναυλία διαμορφώνονται ως εξής: Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€. Για συλλόγους - σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ' άτομο για κάθε μία ημέρα . Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις Θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜOYΣΙΚΟΙ: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο, ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass, ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ σαξόφωνο, κλαρινέτο.
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ - ART