Με αφορμή δημοσίευμά που αναφέρεται στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Δήμο Αιγιάλειας, από το γραφείο του δημάρχου δίδεται στη δημοσιότητα η κάτωθι ανακοίνωση:

Η εργώδης προσπάθεια που αποδεδειγμένα γίνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, δεδομένης και της αγαστής συνεργασίας με τον δήμο Αιγιαλείας όποτε απαιτήθηκε, είναι προφανές ότι θα πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους και να αποφεύγεται οποιουδήποτε είδους υπονόμευση του έργου της Υπηρεσίας.

Επί της ουσίας  δημοσιεύματος που θέλει τον δήμαρχο να «έχει δώσει εντολή να γίνουν παρεμβάσεις» στην ηγεσία της Π.Υ. αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ενστερνίζεται την άποψη του συμβούλου της αντιπολίτευσης πως οι άνδρες της Πυροσβεστικής «παραθερίζουν στην Βαρβάρα» ενώ κατασκηνωτές φυσιολάτρες βάζουν φωτιές στον Τσιβλό με κίνδυνο να ξεσπάσει πυρκαγιά, ο κ. Καλογερόπουλος τονίζει ότι: «από την πλευρά μας στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο της Π.Υ. όταν απαιτείται και δεν παρεμβαίνουμε ως προς την άσκηση του καθήκοντος των ανθρώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση της τοπικής Π.Υ. και στην διοικήτρια κα Λαλιώτη ως προς τον έλεγχο και την οργάνωση της Υπηρεσίας που προσφέρει τα μέγιστα στην περιοχή μας».