Ώρα για φαγητό! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί για δεύτερη σεζόν στην πολύχρωμη κουζίνα της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου τα σπιτικά μαγειρέματα αναβαθμίζονται σε γαστρονομική εμπειρία.

Τα πρωινά της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε, η Αργυρώ ετοίμαζε τα υλικά της, έπαιρνε τις κουτάλες της, άναβε την κουζίνα και τον φούρνο της, και με χαμόγελο και κέφι για δημιουργία, μας παρουσίασε περισσότερα από 540 πιάτα, στα 180 επεισόδια της εκπομπής. Τα νόστιμα μυστικά της αγαπημένης μας μαγείρισσας παρακολούθησε το 17,4% τηλεθεατών στο σύνολο του κοινού, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της.

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα για όλη την οικογένεια και να μας μυεί στα μυστικά της καλής κουζίνας. Νέες μαγειρικές ιδέες, ψαγμένοι διατροφικοί συνδυασμοί και καλεσμένοι που έχουν κάτι γευστικό να μοιραστούν μαζί μας.

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας περιμένει σε ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, στον ΣΚΑΪ!