«Ακόμα και αν δεν υπάρχει κοινό οφείλεις να το δημιουργήσεις» έλεγε σε μία παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο cinepatra, στους Λεωνίδα Ρηγόπουλο και Ανδρέα Άννινο, στο Αναγνωστήριο της Τριών Ναυάρχων, ο "Γυμνός Οφθαλμός".

Ο Νίκος Καββαδίας. Κι βλέποντας την φωτογραφία αυτή του Άρη Μπετχαβά από το Σινέ Παντάνασσα, με τις καρέκλες να είμαι γεμάτες από κόσμο, δεν γινόταν να μην θυμηθούμε τη φράση του.

Ο Πατρινός κινηματογραφιστής και ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει όσο κανείς τον κινηματογράφο, κατόρθωσε μέσα σε εποχές δύσκολες όπου όλες οι οθόνες γύρω μας μοιάζουν να είναι μικρές (και αυτό από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είναι) να δημιουργήσει ένα δικό του κοινό, ένα κοινό για την μεγάλη οθόνη του σινεμά, δίνοντας μία άλλη αισθητική στις νύχτες των σινεφίλ της Πάτρας.

Το Σινέ Παντάνασσα συνεχίζει τις προβολές του από τον ξεχωριστό αυτό πεζόδρομο της Πάτρας, προσφέροντας μας κάθε βράδυ μοναδικές ταινίες, επιλογής του Γυμνού Οφθαλμού. Να μια καλή επιλογή για να περάσουμε αυτές τις βραδιές του καλοκαιριού όλοι εμείς που μένουμε στην Πάτρα.  

(Η φωτό από το Σινέ Παντάνασσα είναι του Άρη Μπετχαβά - Η φωτό του Νίκου Καββαδία είναι από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο cinepatra.gr).