Η χορωδία της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr συμμετείχε στο μουσικό αντάμωμα χορωδιακών σχημάτων που πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που συστάθηκε με αφορμή τα 200 χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους. Τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουλίου, παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες. Την Παρασκευή μαζί με τη χορωδία της Κοινο_Τοπίας που άνοιξε το πρόγραμμα εμφανίστηκαν η χορωδία “BelCantes” του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας, ο Ιστορικός Μουσικός Όμιλος Ορφεύς, η χορωδία ενηλίκων “Cantelena” και η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου

Η χορωδία της Κοινο_Τοπίας παρουσίασε το παραδοσιακό «Ο Πεύκος», «Της Δόξας λάμπει γαλανό το φως», «Να ‘τανε το ‘21», αλλά και τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι «Άσπρο Περιστέρι» και του Μ. Θεοδωράκη «Η Μυρτιά (Αρχιπέλαγος)» και «Βάρκα στο Γιαλό». Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε η Λίνα Γερονίκου. Στο πιάνο συνόδευσε η Ελένη Παπαπροκοπίου.

Συμμετείχαν Αναστασόπουλος Νίκος, Βελλοπούλου Αναστασία, Βελλοπούλου Φωτεινή, Δημητρόπουλος Βασίλης, Θεοχάρους Αίγλη, Λαζανά Φρόσω, Λουπάσκου Κορνελία, Μαστραντωνάκη Γεωργία, Μαυροπούλου Χριστίνα, Νικολοπούλου Γεωργία, Ραβαζούλα Παναγιώτα, Ρόδη Ιωάννα, Στεφανοπούλου Σωτηρία, Στεφάτου Γωγώ, Τζόλα Ειρήνη, Χασαπόπουλος Γιάννης, Χασαποπούλου Καίτη.

Η χορωδία της Κοινο_τοπίας η οποία μπήκε στο όγδοο χρόνο λειτουργίας της είναι ένα σύνολο αποτελούμενο από 35 περίπου χορωδούς που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή σε πολλαπλά επίπεδα πολιτιστικής και κοινωνικής προσφοράς στην πόλη της Πάτρας αλλά και πέραν αυτής. Για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να προσθέσουν τη λαλιά τους στον όμορφο κόσμο των ασμάτων δεν έχουν παρά να καλέσουν στο 6973.250426 και να ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους στη Χορωδία.