Στην Πάτρα δημιουργήθηκε ένας χώρος με κύριο μέλημα την κάλυψη των αναγκών αλλά και των επιθυμιών των μικρής ηλικίας χρηστών του.

Το Ανθολόγιο (Αυλώνος 48, Πάτρα) είναι ένας παιδαγωγικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, που προσφέρει παράλληλα γνώσεις, παιχνίδι, χαρά και διασκέδαση.

Σκοπός του είναι να παρέχει παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, ατομικές ή ομαδικές και να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό στο Ανθολόγιο σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικίλα προγράμματα με στόχο και γνώμονα το παιδί.
Τα παιδιά στις ηλικίες 5-12 ετών δέχονται τα καινούργια ερεθίσματα, κατακτούν την κοινωνικότητα, καλλιεργούν την αυτοπεποίθησή τους και μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση.


Οι δραστηριότητές είναι επιλεγμένες πολύ προσεκτικά και στοχεύουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής, δημιουργικής γραφής, θεατρικού παιχnιδιού, πειραμάτων, γνωριμίας με άλλους πολιτισμούς, ζωγραφικής, κατασκευών, μουσικοκινητικής αγωγής, μαγειρικής, παιχνιδιού στα αγγλικά, επιτραπέζιων παιχνιδιών που ενισχύουν τη συνθετική σκέψη, την έκφραση λόγου που συνιστούν ζητούμενα στην εποχή μας. Επίσης ενδυναμώνουν το σώμα, με τη yoga, τα προγράμματα ρυθμικής, zumba, και γυμναστικής γενικότερα.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη διάρκεια των εργαστηρίων, βασισμένες σε εκπαιδευτικά μοντέλα του εξωτερικού, δημιουργούν ευχάριστη διάθεση στους μικρούς μας φίλους, συνδυάζοντας παιχνίδι και γνώση.

Να αναφέρουμε πως μέχρι τις 03/08 μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για τη δωρεάν 11μηνη φοίτηση του παιδιού σας! (Για όλη τη διαδικασία καθώς και για την κατοχύρωση της θέσης σας επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του ΚΔΑΠ καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος).

Ανθολόγιο για παιδιά που δεν μένουν θεατές!


Info:

Τηλέφωνο: 261 031 2421 & 6934.049.625

Διεύθυνση: Αυλώνος 48, Πάτρα

Facebook: Ανθολόγιο

Instagram: anthologio_patra

E-mail: [email protected]