Αν εξαιρέσεις ορισμένους από τους βουλευτές της Αχαΐας που ήταν καλεσμένοι στη δεξίωση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Πάτρα δεν είχε εκπρόσωπο στην εκδήλωση αυτή όπου έλαμψαν τα φλας των φωτογράφων.

Είχαν όμως οι δημιουργίες της. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των παραπολιτικών σχολίων για τη δεξίωση, την παράσταση έκλεψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, που επέλεξε outfit από τη νέα συλλογή «The Artians» by Konstantina.

Η κ. Πελώνη ήταν από τις κυρίες που μέσα από την γενική τήρηση του dress code για την περίσταση ξεχώρισε με το φόρεμα της, δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Η σχεδιάστρια που την έντυσε με αυτό το ξεχωριστό φόρεμα είναι η Πατρινή Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το σχέδιο μόδας, έχοντας κάνει μια σοβαρή δουλειά, δείχνοντας το ταλέντο της.

Η περίπτωση της Πατρινής σχεδιάστριας είναι από αυτές που, σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου, αφήνουν πολλές ελπίδες για την εξέλιξη της ελληνικής ραπτικής και του σχεδίου μόδας.

Τα χειροποίητα ρούχα της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ έχουν ντύσει τις πιο λαμπερές κυρίες στον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο. Η σχεδιάστρια των The Artians δημιουργεί μοναδικά state of art ρούχα 100% ελληνικά με δικά της illustrations που τυπώνει σε μετάξι.

Να αναφέρουμε τέλος ότι στην εκδήλωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας έδωσαν το παρών στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πολιτική ηγεσία της χώρας, αλλά και επιστήμονες, επιχειρηματίες, αθλητές, καλλιτέχνες και συμπολίτες μας που διακρίθηκαν για τα έργα τους.