Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια της διάσημης τραγουδίστριας, της δινόταν ένα εβδομαδιαίο κοκτέιλ ισχυρών φαρμάκων, ενώ η ίδια ξεσπούσε σε κλάματα λόγω του πατέρα της.

Ο Φερνάντο Φλόρες, όπως ονομάζεται ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε επίσης ότι δεν της επιτρεπόταν να βγαίνει έξω μόνη της και ότι παρακολουθούνταν συνεχώς το τηλέφωνό της.

Και οι ισχυρισμοί του δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υποστήριξε ότι σε οποιοσδήποτε επισκέπτη της στην ιδιοκτησία της στο Λος Άντζελες, ψάχνονταν οι τσάντες του κατά την είσοδο.

Ο Φερνάντο προσελήφθη για τη φύλαξη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2010, μόλις έναν χρόνο αφότου ο πατέρας της Τζέιμι, 69 ετών, έγινε ο κηδεμόνας της μετά την κατάρρευση της ψυχικής της υγείας. Δούλεψε με την πριγκίπισσα της ποπ για οκτώ μήνες.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Φερνάντο, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, είπε ότι μια γυναίκα ερχόταν στο σπίτι κάθε Παρασκευή με τα φάρμακα για την τραγουδίστρια.

«Εξηγούσα στην Μπρίτνεϊ τι ήταν όλα αυτά -τρία αντιψυχωσικά φάρμακα και αντισυλληπτικά χάπια. Εκεί που ήταν λογική και είχε σώας τας φρένας, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τού τηλεφωνούσε τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα για να δει τι συνέβαινε και είπε ότι η κόρη του έπρεπε να ζητήσει άδεια για οτιδήποτε ήθελε.

Αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της τον αφιέρωνε στη γυμναστική ή στην παρακολούθηση τηλεόρασης. Επίσης, είπε ότι έκλαιγε ακούγοντας το τραγούδι «It’s A Man’s World» από τον Τζέιμς Μπράουν, όποτε αισθανόταν πεσμένη.

Τα σχόλια έρχονται σε μια στιγμή που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιτέθηκε στον πατέρα και την αδελφή της.