Απέραντη θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε ο θάνατος του γνωστού οδοντιάτρου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων με την παράταξη του Κώστα Πελετίδη, Σάκη Μουστάκα, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά πολύμηνη μάχη με ασθένεια.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός τόσο καλού ανθρώπου, ο οποίος ήταν ταγμένος στις ιδέες της Αριστεράς.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

Μετά την είδηση της απώλειας του Προέδρου του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων, Σάκη Μουστάκα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον Σάκη Μουστάκα που έδωσε με γενναιότητα και περισσή αξιοπρέπεια την άνιση μάχη με την ασθένεια από την οποία τελικά νικήθηκε κι έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο σύντροφος Σάκης Μουστάκας υπήρξε σεμνός αγωνιστής και υπηρέτησε το λαό της Πάτρας ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ως Πρόεδρος του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος στο οποίο η προσφορά του ήταν σημαντική.

Βρίσκονταν πάντα, ως άνθρωπος και ως γιατρός, στο πλευρό των συμπολιτών και ιδιαίτερα στο πλευρό των άνεργων, των οικονομικά αδύναμων κι ανήμπορων.

Προσωπικά έχασα ένα φίλο, ένα καλό συναγωνιστή, έναν καλό άνθρωπο όπως τον χαρακτηρίζουν κι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά του και το χαμόγελό του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Άννα, στα παιδιά του, στους φίλους και στους συναγωνιστές του»