Η αγορά αυτοκινήτου στην εποχή της κρίσης λόγω της πανδημίας έχει επηρεαστεί, όπως και κάθε άλλη αγορά άλλωστε, και αυτό είχε ως συνέπεια την "στροφή" των εν δυνάμει αγοραστών προς την επιλογή του μεταχειρισμένου.

Η επιλογή ενός όμως καλού μεταχειρισμένου δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί χρόνο, αλλά και εμπειρία ώστε να αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβονται αφού δεν είναι λίγα τα "κακά" μεταχειρισμένα που κυκλοφορούν στην αγορά. Στην Πάτρα ο φόβος αυτός δεν υφίσταται και για το γεγονός αυτό φέρει ευθύνη η "Λάτσης Α.Ε.".

Ο μεγαλύτερος Εξειδικευμένος Έμπορος και Επισκευαστής για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Škoda στην Δυτική Ελλάδα αποτελεί την ιδανική λύση στη σκέψη για το που πρέπει να απευθυνθεί κανείς για μεταχειρισμένο Ι.Χ., έχοντας 42 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Γνωρίζοντας μάλιστα πως οι εποχές αυτές δεν ενδείκνυνται για πολλά έξοδα, οι άνθρωποι της "Λάτσης Α.Ε." πρωτοπορούν με μια προσφορά που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, οποιοδήποτε μεταχειρισμένο Ι.Χ. της "Λάτσης Α.Ε." και αν αγοράσετε αφήνετε ταυτόχρονα στην εταιρεία όλα τα έξοδα της τακτικής συντήρησης για τα επόμενα 3 χρόνια. Η προσφορά αυτή δεν αποτελεί απλά μια οικονομική ανάσα του αύριο, αλλά την εξασφάλιση της συντήρησης του οχήματος σας για ένα μεγάλο διάστημα, γνωρίζοντας παράλληλα πως η αγορά σας συνάδει με την αξιοπιστία.

Με ήδη πολλούς Πατρινούς να έχουν επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της "Λάτσης Α.Ε.", αγοράζοντας το Ι.Χ. τους, μην αφήνετε το χρόνο να τρέχει, επιλέγοντας το νέο όχημα σας.

Ακολουθεί παρακάτω το αναλυτικό πλάνο για τη συντήρηση του εκάστοτε αυτοκινήτου:


Info:

Οδός: Μονής Μαρίτσης 3, Πάτρα

Email: [email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.525615 - 6951.087184

Facebook: Λάτσης ΑΕ-Latsis SA

Site: latsis.gr