Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και η καθημερινότητα των παιδιών εξελίσσεται.

Στο παρελθόν, μπορεί ο ελεύθερος χρόνος των μικρών μας φίλων να ήταν πιο ανέμελος, και ένα από τα δύο μέλη της οικογένειας να μπορούσαν να τους προσέχουν, ωστόσο, εν τοις πράγμασι η πραγματικότητα πλέον οδηγεί τα παιδιά από μικρή ηλικία σε μια πιο σωστή αξιοποίηση του χρόνου τους ώστε να δομήσουν το μυαλό τους, γεγονός που θα τα βοηθήσει να πετύχουν στις σχολικές χρονιές που έπονται.

Αν συνυπολογίσουμε πως σε πολλές οικογένειες πλέον πατέρας και μητέρα εργάζονται εκατέρωθεν σε σχέση με άλλες δεκαετίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη φύλαξη των παιδιών, η λύση στην "εξίσωση" αυτή... ακούει στο όνομα "Ανθολόγιο"


Το σταθερά αναπτυσσόμενο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης της Πάτρας, πρωτοπορεί, εξελίσσεται και "χτίζει" το όνομα του στον βωμό της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας και της άρτιας εκπαίδευσης.

Με προσωπικό που ξέρει να διαχειρίζεται και να αγκαλιάζει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά, το πρότυπο ΚΔΑΠ στην οδό Αυλώνος 48, αποτελεί την περίπτωση εκείνη όπου οι γονείς μπορούν να είναι βέβαιοι πως αφήνουν τα μικρότερα μέλη της οικογένειας στα καλύτερα χέρια, ώστε και να χαρούν αλλά και να εκμεταλλευτούν ένα χρόνο, τον οποίο στο μέλλον θα βρουν αναμφίβολα μπροστά τους.

Μέσα από το παιδοκεντρικό του πρόγραμμα βασισμένο στις τέχνες, στις επιστήμες, στην αθλητική δραστηριότητα προσφέρει στα παιδιά ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση, στην έκφραση και το παιχνίδι.


Με γνώμονα ουσιαστικά την... άνθιση της προσωπικότητας των παιδιών, προσεγγίζοντας τα σκανδιναβικά μοντέλα διαπαιδαγώγησης και μέσα από ένα προσεγμένο χώρο όπου υλοποιούνται ποικίλες δραστηριότητες που αναπτύσσουν ικανότητες και δεξιότητες, το "Ανθολόγιο" μπαίνει πανάξια στην ελίτ των ΚΔΑΠ.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά συνεχίζονται και μέσω ΕΣΠΑ!