Μετά την πρόσφατη νίκη της στο δικαστήριο, όπου της επιτράπηκε να προσλάβει τον δικό της δικηγόρο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «αναθάρρησε» και αυτό φαίνεται και μέσα από τις νέες της δημοσιεύσεις στα social media.

Στο παρελθόν, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο «μαζεμένη» σε ό,τι αφορούσε τα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς φοβόταν για τον αντίκτυπο, που μπορεί να είχαν στην υπόθεση της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Αυτή την φορά όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της και έχοντας την πλήρη υποστήριξη του δικηγόρου της, δεν δίστασε να αναρτήσει στο προφίλ της ακόμα και μία...τόπλες selfie.

Φυσικά, οι θαυμαστές της σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτή την «επιστροφή της σέξι πλευράς της» και η έκπληξή τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα σχόλια, που έχουν αφήσει κάτω από την ανάρτησή της.

«Εμ...με συγχωρείται κα Σπίαρς, αλλά μήπως θα έπρεπε να μας προειδοποιήσετε πριν πάθουμε κανένα εγκεφαλικό;», έγραψε ένας θαυμαστής της κάτω από την φωτογραφία.

Η ποπ σταρ ποζάρει φορώντας μονάχα ένα κοντό τζιν σορτσάκι, ενώ καλύπτει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. Κι αν αυτή η κίνηση δεν είναι επαναστατική από την μεριά της, τότε τι άλλο θα έπρεπε να κάνει;

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, δεν έχει γράψει τίποτα, αφού τα πολλά λόγια είναι περιττά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως μάλιστα, να μην χρειάζεται να πει κάτι, αφού ίσως της αρκεί το ότι έκανε μία από τις πρώτες «κινήσεις ελευθερίας», μετά από τόσο καιρό, χωρίς να ζητήσει την άδεια του πατέρα της ή άλλων συμβούλων.

Πηγή: protothema.gr