Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», η δική της οικογένεια και η οικογένεια του Γιάννη ήταν από τις πρώτες, που ήρθαν στην Ελλάδα από την Αφρική το 1980 και τους συνδέει μία μακροχρόνια φιλία.

«Είμαστε αδερφικοί φίλοι, οι γονείς μας ήταν οι πρώτοι Αφρικανοί, που είχαν έρθει στην Ελλάδα το 1980. Γνωρίζω την οικογένεια του Γιάννη από μικρό παιδί, απλά επειδή εκείνοι έμεναν Σεπόλια κι εμείς Παγκράτι, δεν βρισκόμασταν συνέχεια», ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, προσθέτοντας πως παρόλα αυτά έχει καθημερινή επικοινωνία με την μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κα. Βερόνικα.

Μάλιστα, στην συνέχεια των δηλώσεων της θυμήθηκε μερικά από τα τελευταία πράγματα, που της είπε ο Γιάννης πριν φύγει για να κατακτήσει το όνειρό του: «Θυμάμαι ότι ο Γιάννης πάλευε πάρα πολύ και ήθελε πολύ να μπει στο ΝΒΑ και να κατακτήσει τον κόσμο. Θυμάμαι τα λόγια του, μου έλεγε: "Ανυπομονώ να πάω να τα δώσω όλα μαζί με τον Θανάση". Είναι πολύ αγαπημένα αδέρφια».

Τέλος, αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο αδερφό του Γιάννη, Φράνσις: «Ο μεγαλύτερος τους αδερφός, Φράνσις, ασχολείται με την μουσική. Είναι παραγωγός και έχει κάνει 2-3 hits».