Μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι δημιουργικές συναντήσεις συνεχίστηκαν διαδικτυακά με μεγάλη συμμετοχή και αμείωτο κέφι! Δράσεις για τα Χριστούγεννα, το Καρναβάλι, τα Τηλεμαθήματα, το Καλοκαίρι, γέμισαν  το βιβλίο των αναμνήσεων μας με υπέροχες στιγμές ομαδικής έκφρασης και δημιουργίας!

Τη χαρά της επικοινωνίας με άξονα το Θέατρο ήρθαν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο σπουδαίοι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με αφορμή την έρευνα για τα 150 χρόνια από τη δημιουργία του θεάτρου Απόλλων, όπως ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Λένα Δροσάκη, η Ξένια Καλογεροπούλου, ο Κέννυ ΜακΛέλλαν και ο  Περικλής Μουστάκης.

"Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου, που παρόλη τη δυσκολία της φετινής χρονιάς, στάθηκαν κοντά μας δημιουργώντας, ελπίζοντας και πλάθοντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας! Με μια καθαρή ματιά στο Θέατρο και την Εκπαίδευση!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη 1η Σεπτεμβρίου, που ξεκινούν οι εγγραφές για τα δια ζώσης θεατρικά εργαστήριά μας για ηλικίες από 2 έως 102 ετών με υπεύθυνη τη Γιούλη Δούβου!" αναφέρει η ανακοίνωση.