Σε κάτι παραπάνω από δύσκολη θέση έχει έρθει ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος μετά τα δύο απανωτά επεισόδια που δημιούργησε αρχικά στο Επισκοπείο, στην οικία του Μητροπολίτη Πατρών και στη συνέχεια, λίγες ώρες μετά, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής που φέρεται να έχει έρθει σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, πιεζόμενος για να βρει χρήματα για να πληρώσει την εγγυητική της ομάδας, πήγε στον ιερό ναό της Αναλήψεως, μαζί με δύο άνδρες που τον συνόδευαν.

Δεν έχει γίνει γνωστό ο σκοπός της επισκέψεως του. Εκεί όμως δημιούργησε επεισόδιο με τον εφημέριο του ναού στον οποίο φέρεται να χειροδίκησε, τραυματίζοντας τον και στη συνέχεια διέφυγε με μια Πόρσε Καγιέν, μαζί με τους άνδρες που τον συνόδευαν.

Όμως πριν από αυτό, ακριβώς μετά το επεισόδιο που έγινε με τον εφημέριο, θέλησε να εξομολογηθεί στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης. Εκεί δημιουργήθηκε και νέο επεισόδιο με άτομο της συνοδείας του Μπάρλου να σπάει την ράβδο του Επισκόπου.

Όταν το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι πίσω από την νέα επίθεση σε ανθρώπους του κλήρου ήταν και πάλι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Μητροπολίτης Πατρών έδωσε εντολή να κλείσουν οι ναοί της Πάτρας αφού οι ιερείς ήταν τρομοκρατημένοι.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μπάρλος συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της επίθεσης του Μπάρλου και των συνοδών του δεν θέλησαν τελικά να κάνουν μήνυση, αν και ο εφημέριος κατέθετε επί ώρες στο αστυνομικό τμήμα για το επεισόδιο που έγινε εις βάρος του.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος ύστερα από παραίνεση των συγγενών του μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝΠ, κρίνοντας ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και έχει ανάγκη από βοήθεια ειδικών.

Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή εκπέμπει SOS προς την πόλη για βοήθεια, με τις προθεσμίες να λήγουν και την Πατρινή ομάδα να είναι αντιμέτωπη με το χειρότερο σενάριο το οποίο θέλει την μη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα.