Ήταν Μάιος όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με το «Στην υγειά μας». Μάλιστα, τότε στο συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα social media έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: «Πέρασαν 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε – και πού δεν μας πήγε! – ήρθε η ώρα να… δέσει.

Ο ΣΚΑΪ θέλοντας να καλύψει το κενό που άφησε η εκπομπή, δεν έμεινε στην εύκολη λύση της ξένης ταινίας αλλά άλλαξε όλη την prime time ζώνη του. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr το Voice που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός δεν θα έχει πια θέση στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00.

Από Δευτέρα ως Παρασκευή η prime time ζώνη θα ξεκινάει στις 21:00 με το Top Chef που θα έχει δίωρη διάρκεια.

Στις 23:00 θα αρχίζει το Big Brother, το οποίο θα τελειώνει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα γίνεται και τις Παρασκευές όπου θα υπάρχει αποχώρηση, αφού κρίθηκε απαραίτητο το live του Big Brother να έχει μικρότερη διάρκεια.

Οριστικές αποφάσεις για την prime time ζώνη του σταθμού αναμένεται να παρθούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποτέ θα προβάλλεται η νέα καθημερινή σειρά που σχεδιάζεται.