Αίθριος γενικά καιρός με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά - ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονάς και μικρή περαιτέρω ενίσχυση των βορείων ανέμων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου στα ορεινά - ημιορεινά τμήματα κυρίως της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 13 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 34 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 31 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς, όπως αναφέρει το meteo.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί 3-6 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.