Την Ειρήνη Στεριανού την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM.

Και μπορεί από τότε να έχουν περάσει τρία χρόνια, όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει την αντίδρασή της στο περίφημο Makeover; H Ειρήνη Στεργιανού ήταν από τις πιο μεγάλες αλλαγές καθώς αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και έδωσε τη θέση τους σε αντρικό, πολύ κοντό μαλλί που θύμιζε Ριάνα.

Ετσι το μελαχρινό κορίτσι κατάφερε από την πρώτη στιγμή να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την σέξι της παρουσία.

Από τότε στην Ειρήνη Στεργιανού αρέσει να κάνει πολλές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Την έχουμε δει με κόκκινο μαλλί, με μαύρο ενώ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ξανθιά. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το τραγούδι ενώ και στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έχει ανεβάσει βίντεο όπου απεικονίζεται να δείχνει τις ικανότητές της στο τραγούδι, ερμηνεύοντας "Το Δίκιο μου" της Γιώτας Νέγκα.

Πάντως αυτό το διάστημα η Ειρήνη Στεργιανού απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες με τις σέξι πόζες της να ανεβάζουν κι άλλο την θερμοκρασία.