Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο των Προσφυγικών και πλησιάζει η ώρα που το πιο ιστορικό γήπεδο της Πάτρας από το οποίο πέρασαν δεκάδες ποδοσφαιρικές δόξες και άνδρωσε γενιές και γενιές, ετοιμάζεται να πάρει και πάλι ζωή.

Ύστερα από τόσο χρόνια. Το γήπεδο των Προσφυγικών, όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμο για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στα τοπικά σωματεία της πόλης, αλλά κυρίως θα αναβαθμίσει και θα φέρει μία άλλη πνοή στην γειτονιά του.

Στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνοικία των Προσφυγικών με την οποία το συγκεκριμένο γήπεδο έχει ταυτιστεί. «Πίσω από την ανάπλαση του γηπέδου βρίσκονται άνθρωποι με αγάπη για το άθλημα που με προσωπικό κόστος και ευθύνες δίνουν πνοή ξανά σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα των Πατρών.

Επιτέλους σε λίγο χρονικό διάστημα θα πάρει ζωή η γειτονιά από αθλητές, παράγοντες και κοινού που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο» αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο Γιάννης Ζωγραφάκης που έβγαλε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Και έτσι είναι. Το γήπεδο των Προσφυγικών από ένα χωράφι που είχε καταντήσει παίρνει και πάλι ζωή χάρη στην επιμονή, στην υπομονή και το πείσμα κάποιων που από την αρχή το είχαν θέσει σαν στόχο τους. Αυτά για την ώρα. Παραπάνω λόγια δεν χρειάζονται.