Το νήμα της ζωής ενός 55χρονου άνδρα κόπηκε χθες, πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Φωκίωνος στον Πύργο.

Το τραγικό συμβάν όπως υπολογίζεται, σημειώθηκε περίπου στις 11.30 π.μ. αφού ένοικος της πολυκατοικίας λίγο αργότερα αντίκρισε το πτώμα του άτυχου άνδρα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία ενώ κάποιος άλλος ένοικος που είχε περάσει από το σημείο στις 10.30 π.μ. δεν είχε δει κάτι που να προμήνυε τα όσα επρόκειτο να συμβούν.

Στο σημείο έφτασε αρχικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στην συνέχεια ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος με το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, Xαράλαμπο Πατσούρη και αστυνομικούς.

Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ως πιθανότερο σενάριο το πρώτο, κάτι όμως που θα εξακριβώσει η περαιτέρω έρευνα των αρμοδίων αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο άνδρας που έχασε τη ζωή του κατάγεται από την Καλαμάτα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούταν επαγγελματικά και στον Πύργο όπου και διέμενε.

Γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο και τραγικό γεγονός και όπως δηλώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τον 55χρονο, ήταν ένας ευχάριστος τύπος.

Όμως το τελευταίο διάστημα – όπως υποστηρίζουν – έδειχνε αρκετά προβληματισμένος με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, αφού είχε κάνει πριν κάποια χρόνια μια επένδυση στον Πύργο, την οποία όμως «έπληξε» ο κορωνοϊός με τα περιοριστικά μέτρα να μην του επιτρέπουν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να λειτουργήσει την επιχείρησή του η οποία είχε ανοίξει ξανά πρόσφατα.

Πηγή: patrisnews.com