Το επεισόδιο που έγινε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών το βράδυ της Τρίτης κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έγινε μεταξύ του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής Γιώργου Μπάρλου, με τον Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, ύστερα από την επίσκεψη του πρώτου στο Επισκοπείο, στο σπίτι όπου μένει ο Σεβασμιότατος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών "άναψε", με αποτέλεσμα συνεργάτης του Μητροπολίτη Πατρών να καλέσει την αστυνομία. Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα από το οποίο αφέθηκε ελεύθερος μία ώρα μετά.

Ο Μητροπολίτης Πατρών δεν προχώρησε σε μήνυση ενάντια του μεγαλομετόχου της Πατρινής ομάδας. Ο λόγος του επεισοδίου παραμένει άγνωστος. Φέρεται όμως να αφορά προσωπικό ζήτημα του κ. Μπάρλου και όχι θέματα που είχαν να κάνουν με την Παναχαϊκή. 

Αξίζει να αναφέρομε ότι ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας σε γραπτή του δήλωση διαψεύδει ότι έγινε επεισόδιο. Αναφέρει αναλυτικά: «Ο σεβασμός του εντολέα μου προς την Εκκλησία όπως αυτή εκφράζεται και εκπροσωπείται, είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν θα του επέτρεπε να προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή διαπληκτισμό με τους εκπροσώπους της, πολλώ δε μάλλον με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών.

Είναι ηλίου φαεινώτερον ότι καμία ένταση και κανένας διαξιφισμός δεν υπήρξε ανάμεσά τους και καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, άλλως πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου».