Όλοι οι γονείς θέλουν για τα παιδιά τους πάντα το καλύτερο, είτε αυτό αφορά την εκπαίδευσή τους, είτε τη διασκέδασή τους μέσω του παιχνιδιού και της συναναστροφής τους με άλλα παιδιά.

Έτσι, ψάχνουν εκείνο το χώρο που θα μπορέσει να τους προσφέρει δραστηριότητες και γνώσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα τις δεξιότητες και την φαντασία τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν τον κόσμο των μεγάλων και καλύτερα τον εαυτό τους, καταλαβαίνουν τους γύρω τους και περνούν δημιουργικά τις ώρες τους.

Στην Πάτρα, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, στην οδό Αυλώνος 48, το "Ανθολόγιο" καλύπτει τα παραπάνω λεγόμενα μας και με... το παραπάνω, μολονότι αποτελεί ένα πρότυπο ΚΔΑΠ που μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ορίζουν την τύχη τους από μικρή ηλικία, μέσα από ανθρώπους που θα τους δείξουν τη σωστή κατεύθυνση.


Στο "Ανθολόγιο" τα παιδιά αποκτούν σχέση με τη μαγειρική, τη ζωγραφική, τη γυμναστική, τις επιστήμες αλλά και με τη ρομποτική. Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθήσουν θεατρικά παιχνίδια και προβολές κινηματογράφου, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Προσεγγίζοντας τα σκανδιναβικά μοντέλα διαπαιδαγώγησης και μέσα από ένα χώρο με υψηλή αισθητική υλοποιούνται ποικίλες δράσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των γνωστικών αντικειμένων μέσα σε ένα κλίμα ενθάρρυνσης και υποστήριξης.


Στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η Covid-19 το εν λόγω ΚΔΑΠ "απαντάει" με μέτρα και κανόνες που εγγυούνται την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, ώστε οι γονείς να είναι σίγουροι για την υγεία των παιδιών τους.

Με τις εγγραφές να είναι σε εξέλιξη (και μέσω ΕΣΠΑ) περάστε μια βόλτα με την πρώτη ευκαιρία απ' τον χώρο του, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πως... ό,τι ανθίζει αναπόφευκτα σε κερδίζει.

Να σημειώσουμε πως μέχρι τις 03/08 μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για τη δωρεάν 11μηνη φοίτηση του παιδιού σας! (Για όλη τη διαδικασία καθώς και για την κατοχύρωση της θέσης σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του ΚΔΑΠ καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος).