Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην εκπομπή Alpha Παντού για τη σχέση με τις δύο κόρες του. Οι απαντήσεις που έδωσε ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζονται από αρκετό χιούμορ, αν και ο ίδιος ίσως και… να τα εννοεί λίγο…

Τι θα γίνει όταν οι κόρες του μεγαλώσουν και γνωρίσουν ένα αγόρι; Ο Αντώνης Σρόιτερ είναι καθησυχαστικός, όπως αναφέρει το zappit.

«Είναι μια κουβέντα που χρειάζεται μια 10ετία για να γίνει και 30 ελπίζω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω ψύχραιμα. Όταν θα φύγουν για σπουδές θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο με κάμερες απέναντι από το σπίτι που θα μένουν.

Αν τεθεί ερώτηση «Μπαμπά πώς γίνονται τα παιδιά;», θα τους πω ότι θα τους απαντήσω σε 20 έως 30 χρόνια».

«Όταν κάνουν τηλεκπαίδευση μαθαίνει όλη η τάξη ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι. «Κάντε ησυχία κοιμάται ο μπαμπάς. Δεν μπορώ να περάσω από εκεί κάνει γυμναστική ο μπαμπάς…», εξομολογείται ο Αντώνης Σρόιτερ και αποκαλύπτει για τον Άγιο Βασίλη:

«Κάθε χρόνο μας τα σκατ…ει ο Άγιος Βασίλης, δεν τον έχουμε δει ποτέ, τον ψάχνουμε τη νύχτα, δεν κοιμόμαστε… Έχει αρχίσει και πέφτει αμφισβήτηση για τον Άγιο Βασίλη. Έχει πέσει και σύρμα ότι μάλλον η μαμά και ο μπαμπάς φέρνουν τα δώρα, οπότε χεστ…με για τον Άγιο Βασίλη».