Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για το έγκλημα που τα τελευταία 24ωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το τι ακριβώς εκτυλίχθηκε πριν ο άνδρας σπρώξει εν ψυχρώ την σύντροφο του στο γκρεμό και συγκεκριμένα το αν ο 30χρονος είχε χτυπήσει την κοπέλα. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που ανέλαβε την υπόθεση της γυναικοκτονίας, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, o κ. Μπογιόκας έχει διαπιστώσει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα. Κάποιοι από τους μώλωπες έχουν προκληθεί, επιβεβαιωμένα, από την πτώση στα βράχια, όμως άλλοι είναι υπό διερεύνηση.

Κατά τις ίδιες πηγές, αστυνομικοί που είδαν τη σορό της Γαρυφαλλιάς με μαυρισμένο το πρόσωπο συμπέραναν ότι ο 30χρονος τη χτύπησε. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείει σε αυτή τη φάση η κοπέλα να ξυλοκοπήθηκε, προτού ο αδίστακτος δράστης την πετάξει στα βράχια.

Χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα της άτυχης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους της να της λένε το τελευταίο αντίο.

Ο απόμακρος 30χρονος μάλλον ζήλευε την Γαρυφαλλιά

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν τελευταίοι το ζευγάρι πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα βρίσκονται και αυτές στο μικροσκόπιο των Αρχών. Μάλιστα φαίνεται πως το ζευγάρι παρουσίαζε μία εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα, καθώς ο 30χρονος ήταν απόμακρος, ενώ η 26χρονη ήταν ένας άνθρωπος που χοροπήδαγε από τη χαρά του.
Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε η Κατερίνα Κουτσούρη, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου έκανε ελεύθερο κάμπινγκ το ζευγάρι. Οπως ανέφερε τα παιδιά πήγαιναν το πρωί για να πάρουν ένα καφέ.
«Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα την Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας, μου λέει: “θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί”, του έλεγα αυτού “καλά ρε παιδί μου διακοπές κάνεις ηρέμησε λίγο” και μου απαντούσε ” όχι, όχι αυτό μου αρέσει εμένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, προσθέτοντας ότι ο 30χρονος.
«Ζήλευε, εγώ πιστεύω ότι ζήλευε γιατί και τα παιδιά του μαγαζιού που της μιλάγανε και εκείνος την έπαιρνε και έφευγε. Δεν άφηνε περιθώριο να της μιλήσεις».

Είχε μαζέψει τα ρούχα της

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το ενδεχόμενο η 26χρονη να ήθελε να τον «εγκαταλείψει» και να φύγει από το νησί, λόγω των συχνών τσακωμών. Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται καθώς η κοπέλα είχε πάρει μαζί της όλα τα ρούχα της από το σημείο που είχαν στήσει τη σκηνή τους.
Μέσα στη σκηνή βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ο ρουχισμός του 30χρονου, αλλά και μια σακούλα με φάρμακα, με τις αρχές να εξετάζουν την αγωγή που έπαιρνε τους τελευταίους μήνες.